El DKV Borges Vall perd pistonada a la Superdivisió

03/02/2017

L’equip de les Borges Blanques perd la segona plaça del campionat al caure derrotat contra el que era fins ara el tercer classificat, el Cajasur Priego andalús, per un contundent 0 a 4. D’aquí a quinze dies, el DKV Borges Vall es desplaçarà a Còrdova per disputar el partit de tornada, en què esperen poder capgirar la situació i batre el Cajasur.

El DKV Borges Vall, que fins ara era el segon classificat de la Superdivisió de tennis taula, s’ha mesurat al que era el seu perseguidor, el Cajasur Priego. Tot i que el partit es preveia igualat, els cordovesos han guanyat els borgencs per un contundent 0 a 4.

Pel que fa als diferents emparellaments, el jugador Damien Provost, del Borges, ha estat el que ha posat en més dificultats el seu oponent, André Silva, que s’ha acabat enduent el set. Després s’han enfrontat el local Monzó amb Míchel Martínez, i el palista Carlos Machado, del Cajasur, s’ha vist les cares amb Marc Duran, al qual ha derrotat per 3 a 0. Finalment, Silva ha sentenciat el partit per la via ràpida vencent Oriol Monzó. Tot i això, Machado, del Cajasur, apunta que la tornada no serà tan fàcil.

Després d’haver perdut aquest partit, les opcions del DKV Borges Vall de proclamar-se campió de lliga han disminuït notablement, tot i que els de les Borges continuaran lluitant per acabar la competició a la part alta.