El FC Borges aconsegueix la primera victòria de la temporada a casa

10/02/2019

El FC Borges ha guanyat 1 a 0 el CE Júpiter aconseguint la primera victòria de la temporada a casa. A la primera part els borgencs han perdonat i a la segona, han acabat demanant el temps.

El FC Borges ha derrotat el CE Júpiter per la mínima amb un solitari gol de José Antonio Velez que ha arribat a través d’un llançament de falta a la frontal de l’àrea al minut 17 de la primera part. En uns quaranta-cinc primers minuts molt bons, els homes de Manel Cazorla podien haver arribat al descans amb un avantatge més ampli.

A la segona part, el partit ha estat més travat i han començat a arribar les primeres mostres de nerviosisme del conjunt local, això ho ha aprofitat el CE Júpiter per crear les poques ocasions de què ha disposat durant tot el partit. Finalment, i després de set minuts de descompte en què el FC Borges ha sabut patir, l’àrbitre ha xiulat el final del partit i, els garriguencs han pogut celebrar la primera victòria a casa de la temporada.

Aquests tres punts situen el FC Borges desè a la classificació amb 23 punts. La setmana vinent els garriguencs visitaran el camp de l’EFAC Almacelles en el que serà el derbi lleidatà de la jornada.