El FC Borges perd a casa contra el Vista Alegre

18/03/2019

Amb aquesta derrota els borgencs trenquen la ratxa positiva de sis partits sense perdre.

El FC Borges ha perdut davant el Vista Alegre per 1 a 2. Malgrat el domini de l’equip local durant el primer temps, els homes de Manel Cazorla han pagat cara la falta d’encert en els últims metres. El primer gol del partit ha arribat al minut 41, obra de Manel Garcia en un llançament de falta. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa, el FC Borges ha acorralat el Vista Alegre a la seva àrea buscant l’empat, però en un contra-atac, Adri López ha ampliat distàncies fent el 0 a 2. Malgrat el segon gol, el FC Borges ha continuat atacant i ha disposat de diverses ocasions de gol. Finalment, Aitor Serrano, al minut 89 ha retallat distàncies marcant el definitiu 1 a 2. Tot i la derrota, l’entrenador local, Manel Cazorla, s’ha mostrat orgullós del joc de l’equip.

Amb aquesta derrota, el FC Borges ha trencat la ratxa de sis partits sense perdre i es col·loca dotzè amb 30 punts. El pròxim cap de setmana els garriguencs visitaran el camp de la UE Tàrrega, en el derbi lleidatà de la 26a jornada.