El projecte solidari CATINDjove aconsegueix enviar gairebé mig centenar de mòbils i tauletes a l’Índia

22/01/2018

Tot va començar fa 13 mesos, quan en una assignatura optativa que s’impartia a l’Ins Josep Vallverdú de les Borges Blanques, alumnes i professor van decidir fer un pas endavant i fer real el seu projecte solidari. Un any després, el resultat són gairebé mig centenar de dispositius mòbils amb amplicacions educatives enviats a l’Índia per a infants en situació vulnerable.

A l’AulaBP de l’Institut Josep Vallverdú és on fa 13 mesos es va gestar el projecte solidari CATINDjove, que ha aconseguit fer arribar a l’escola Sirena Primary School de l’Índia 14 tauletes i 30 smartphones per facilitar l’aprenentatge a infants vulnerables. Per agrair la tasca solidària, els estudiants han rebut la visita del director de l’escola.

Cada tauleta o smpartphone du incorporada una aplicació en anglès i amb contingut educatiu de matemàtiques, anglès i medi, pensats per a nens i nenes que cursen quart, cinquè i sisè de Primària.

Diverses entitats i establiments s’han bolcat en aquesta campanya solidària, després que els alumnes visitessin diferents ajuntaments i entitats de la comarca per aconseguir els dispositius. Amb la visita del director de l’escola índia, es dóna per tancat aquest projecte solidari.

 

Mariona Rebull i Martí