Els premis de poesia Joan Duch de Juneda tornen al març plens de novetats

10/01/2017

El pròxim 31 de gener finalitza el termini per a la presentació de les obres. La 18 edició d’aquests premis inclou diverses novetats respecte els anys anteriors.

 

La primera és que la data d’entrega dels premis serà el cap de setmana del 24 al 26 de març, coincidint amb l’inici de la Primavera Cultural i el Dia Internacional de la Poesia, i no a la tardor, com es feia en les edicions anteriors.

Un altre canvi, i potser el més destacat, és la incorporació d’un nou premi: el Premi Carles Hac Mor a plaquetes d’escriptura subersiva. Aquest guardó vol honorar la figura del poeta lleidatà, mort ara fa un any. Hac Mor va col·laborar al Premi Joan Duch com a jurat.

A més, enguany, el premi infantil s’ha exclòs del Premi Joan Duch per tal de donar-li més espai i dotar-lo d’activitats paral·leles. Així, l’acte d'entrega dels premis infantils es durà a terme el divendres, 24 de març, amb l’assistència de tots els alumnes de l’escola de Juneda. 

Fins a finals de mes les bases del Premi de Poesia Joan Duch i el Premi Carles Hac Mor estan disponibles a la web de l’Ajuntament de Juneda, a l’apartat 'destacats'.