Els Reis Mags d’Orient arriben ben carregats de regals a les Garrigues

05/01/2017

La canalla dels pobles de les Garrigues han esperat ansiosos l’arribada dels Reis Mags d’Orient, que han desfilat pels carrers amb els seus carros plens de regals. A la majoria de municipis s’han posat avui mateix a repartir els presents, mentre que a les Borges ho faran demà, després de descansar del seu viatge i la cavalcada.

Per fi ha arribat un dels dies més esperats per tots els nens i nenes de les Garrigues: Ses Majestats d’Orient han vingut a cadascun dels pobles de la comarca carregats de regals per als més petits, i els carrers s’han vestit de gala per rebre’ls.

Els Reis Mags han fet les seves cavalcades durant la tarda tot saludant els veïns, han pogut conèixer tots els nens i nenes i recollir les cartes que encara no se’ls havien fet arribar. Mentre repartien caramels, la mainada els mirava amb il·lusió, esperant que els portin el regal que els han demanat aquest any. Grups d’animació, motoristes i fins i tot la banda, han donat la benvinguda als reis.

Després de la seva arribada, i quan ja se’ls han entregat les claus de les cases dels pobles, Ses Majestats s’han posat ja a repartir els regals. A les Borges, però, després de la cavalcada i la rebuda de tots els nens i nenes al pavelló, aquesta nit descansaran i demà distribuiran els paquets. Ara només falta que tots els menuts s’hagin portat bé durant l’any.