EnZel, el primer grup lleidatà fitxat per Discmedi, publica el seu primer treball

17/01/2017

El primer disc del grup lleidatà, ‘Capità Ibuprofèn’, s’ha presentat aquest dimarts al matí a la cafeteria Slàvia de les Borges Blanques. L’àlbum surt a la venda el proper 20 de gener i el 28 es presentarà en concert a la Sala Manolita de Lleida

 

EnZel s’ha convertit en el primer grup lleidatà que publica un treball sota l'empara de la prestigiosa discogràfica Discmedi. Amb un pop melòdic però enèrgic a la vegada, les lletres de les 11 cançons del seu primer treball, ‘Capità Ibuprofèn’, sorgeixen de diferents missatges de whatsapp enviats a terceres persones per Miki Arbizu, que no toca cap instrument però que els membres d'EnZel consideren "el sisè integrant de la banda". 

Els cinc components del grup, format el 2015, ja comptaven amb una trajectòria musical prèvia, que englobava diferents estils musicals. Aquest fet, segons expliquen els fa diferents a la resta de conjunts, ja que cadascú aporta les seves preferències musicals. Dos dels seus integrants, Josep Pagés (bateria) i Toni Cambrodí (guitarra) són de les Borges Blanques. Xavi Jové, baixista, i Ramon Figueras, guitarrista, són de Lleida i German Rey, el cantant, és de Barcelona, tot i que actualment treballa a les Borges Blanques. Discmedi, en rebre la maquet del grup va decidir ràpidament editar-los el disc.

'Capità Ibuprofèn' ha estat gravat a Lleida i produït per Víctor Ayuso, mesclat per Marc Martí i masteritzat a CatMastering per l'enginyer de so Juanjo Muñoz, dels Gossos. Després del concert de presentació a la Sala Manolita, la banda emprendrà un seguit d'actuacions en directe que els duran a diversos pobles i ciutats d'arreu del país.