ERC i CUP de les Borges Blanques atendran els ciutadans el dia de la Constitució

02/12/2016

El 6 de desembre, els grups municipals d’ERC i la CUP de les Borges Blanques aniran a l’Ajuntament per atendre els ciutadans. Ajuntaments de les Garrigues com Juneda, la Pobla de Cérvoles, Cervià de les Garrigues i Fulleda també se sumaran a la iniciativa de l’Associació de Municipis per la Independència.

Els grups municipals d’Esquerra Republicana i la CUP de les Borges Blanques s’han sumat a la convocatòria de l’Associació de Municipis per la Independència i aniran a l’Ajuntament per atendre els ciutadans el proper 6 de desembre, el dia de la Constitució espanyola i dia festiu nacional.  

 

Per la seva part, l’equip de govern, del PDCAT i Demòcrates, encara no ha pres una decisió al respecte.

L’Ajuntament de Juneda també s’ha sumat a la iniciativa i ha organitzat una jornada amb actes cívics i solidaris com un esmorzar popular o un recapte d’aliments per Càritas Parroquial. A les 12 del migdia llegiran un manifest reivindicant els drets nacionals de Catalunya i el bloqueig que suposa, en aquest sentit, la Constitució espanyola. 

A la resta de pobles de les Garrigues, el seguiment de la convocatòria és divers però municipis com la Pobla de Cérvoles, Cervià de les Garrigues i Fulleda també atendran els ciutadans amb normalitat el pròxim 6 de desembre. 

Mariona Rebull i Martí