Juneda ha acollit la primera cursa del Campionat de Catalunya de Karts

12/03/2017

Durant el cap de setmana, al circuit kàrting de Juneda, s’ha celebrat la primera cursa del Campionat de Catalunya de Karts, en què hi han pres part una cinquantena de pilots de diverses categories.

Juneda ha acollit la primera cursa del Campionat de Catalunya de Karts, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, al circuit de kàrting del municipi. Durant el matí de dissabte es van fer els entrenaments lliures, i a la tarda ja les rondes classificatòries. Ha estat al llarg de diumenge al matí quan s’han disputat les curses finals, dues per categoria.

La competició s’ha dut a terme a la Zona Kàrting Circuit de Juneda, i hi han participat joves pilots de les categories benjamí, aleví, cadet, júnior i sènior. La jornada de diumenge, amb les curses definitives, ha estat la més emocionant, amb els joves pilots demostrant les seves habilitats al volant i rebent els ànims de les seves famílies, que han omplert el circuit.

La segona cursa del campionat se celebrarà al circuit d’Osona, el proper 21 de maig, i els pilots que han guanyat les curses de la primera prova, esperen repetir l’èxit aconseguit a Juneda.

 

Mariona Rebull i Martí