La bloguera Astrid Barqué, a Santa Caterina d’Arbeca

28/11/2016

La bloguera Astrid Barqué va participar ahir en una sessió de show cooking de plats vegetals i degustació que es va portar a terme a Arbeca en el marc de la Fira de Santa Caterina i del Gos Caçador. En el mateix acte, un membre del Panell de Tast d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya va oferir una degustació comentada d’olis d’oliva arbequina verge extra. La jornada d’ahir també va comptar amb un espectacle infantil de màgia i un concert.Avui la fira començarà amb un esmorzar popular i el tradicional mercat, en el qual es preveuen més de cent vint parades d’oli i productes de proximitat. El certamen acollirà una demostració de com treballar la terra amb animals a càrrec de l’associació cultural Mossos i Carreters d’Albelda, una desfilada i mostra de gossos de caça i un concurs d’ensinistrament caní, a més d’una demostració de doma de cavalls. Paral·lelament, també hi haurà tastos d’olives arbequines durant el matí organitzats per l’associació de dones.

La bloguera Astrid Barqué va participar ahir en una sessió de show cooking de plats vegetals i degustació que es va portar a terme a Arbeca en el marc de la Fira de Santa Caterina i del Gos Caçador. En el mateix acte, un membre del Panell de Tast d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya va oferir una degustació comentada d’olis d’oliva arbequina verge extra. La jornada d’ahir també va comptar amb un espectacle infantil de màgia i un concert.

Avui la fira començarà amb un esmorzar popular i el tradicional mercat, en el qual es preveuen més de cent vint parades d’oli i productes de proximitat. El certamen acollirà una demostració de com treballar la terra amb animals a càrrec de l’associació cultural Mossos i Carreters d’Albelda, una desfilada i mostra de gossos de caça i un concurs d’ensinistrament caní, a més d’una demostració de doma de cavalls.

Paral·lelament, també hi haurà tastos d’olives arbequines durant el matí organitzats per l’associació de dones.
Redacció