L’Agrupació de Comerciants de les Borges repartirà una dotzena de premis per incentivar el comerç local

02/11/2022

A través de la campanya ‘Soc qui més compra’ que s’allargarà fins al pròxim 30 de novembre

L’Agrupació de Comerciants de les Borges ha donat el tret de sortida per segon any consecutiu a la campanya ‘Soc qui més compra a les Borges Blanques’, una iniciativa digital de fidelització on es premien les compres de proximitat, a través de diversos guardons les persones que facin la seva compra al municipi.

La campanya s’allargarà fins al pròxim 30 de novembre, i compta amb la participació de 41 comerços de les Borges. Les persones que hi vulguin participar, rebran un codi cada vegada que gastin 10 euros en un comerç que forma part de l'Agrupació de Comerciants, i, en acumular-los, optaran a una dotzena de premis que l’associació ha preparat. D’aquesta manera, qui aconsegueixi més codis i els transformi en punts, podrà accedir a triar un dels premis.

En concret, es podrà optar a aconseguir 2 canvis d’oli valorats en 100 euros cadascun; 2 canvis de rodes valorats en 125 euros cadascun; un pack de sabates d’home i un pack de sabates de dona, valorats tots dos en 90 euros; un pack de sabates de nena i un de nen, per valor de 85 euros cadascun; un tractament maderoteràpia facial valorat en 123 euros; un tractament reconstructor pel cabell valorat en 177 euros, i dues cistelles amb diferents varietats de pastisseria del municipi.

Com participar-hi
Per participar en la iniciativa, només caldrà que les persones que comprin a les Borges es registrin a través de la pàgina web comerciantsborges.cat, i escanegin el codi QR que se’ls atorgarà per cada compra superior a 10 euros, i que es podrà bescanviar per un punt. Una vegada finalitzi la iniciativa, les persones que acumulin un nombre més gran de punts, podran escollir els premis d’entre la dotzena que hi ha preparats. D’aquesta manera, segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges, Jordi Ribalta, es farà un reconeixement a les persones que demostrin estar més compromeses amb el suport a les botigues i els establiments del nostre municipi.

La campanya ‘Soc qui més compra a les Borges Blanques’ és una iniciativa de l’Agrupació de Comerciants de les Borges, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Infolleida