L'Ajuntament de les Borges destina una partida d'ajudes de 23.000€ dels pressupostos per a joves emprenedors

27/12/2016

L’Ajuntament de les Borges Blanques aprova inicialment els pressupostos de les Borges Blanques per al 2017. Registren un augment del 3’22% respecte els anteriors i arribaran gairebé als 6 milions i mig d’euros.Una de les partides més significatives es destinarà a ajudes per a joves emprenedors.

Els pressupostos de les Borges Blanques augmentaran un 3’22% per al 2017 i arribaran quasi als 6 milions i mig d’euros. A més, segons l’equip de govern, s’hi han inclòs una partida de 23.000 euros per ajudar els joves emprenedors del municipi. 

Entre altres capítols, els pressupostos contemplen fons per començar les obres de l’avinguda Francesc Macià, que consistiran en habilitar-hi un passeig peatonal amb carril bici i arbrat. En aquest sentit, ERC alerta que gran part dels diners que s’hi pretenen destinar depenen d’una subvenció de la Diputació de Lleida de 125.000 euros que encara no està confirmada.

Per la seva part, l’alcalde, Enric Mir, ha destacat el “sanejament que han assolit en els darrers anys les finances municipals”. El regidor de la CUP, Josep Farran, ha demanat que s’implementin elements de progressivitat fiscal per tal d’elaborar cada cop “uns pressupostos més socials”.

D’altra banda, poc abans del ple, tots els partits del consistori i diverses entitats com l’Ateneu popular, Òmnium Cultural i l’ANC han convocat una concentració de solidaritat amb Joan Coma, regidor de l’Ajuntament de Vic, detingut per negar-se a declarar davant el jutge. A l’acte hi han assistit una cinquantena de persones.