L’alcalde de l’Albagés reclama un nou camí per millorar l’accés dels pagesos a les finques d’influència de l’embassament

28/03/2017

Miquel Àngel Llimós, alcalde de l’Albagés, es va reunir ahir amb la subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso. Llimós ha remarcat la necessitat d’habilitar un nou camí a la zona d’influència de l’embassament de la població per millorar l’accés dels pagesos a les finques situades en aquesta àrea perimetral.

Dilluns al matí, la subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, ha rebut l’alcalde de l’Albagés, Miquel Àngel Llimós. En la reunió, l’alcalde de l’Albagés ha reclamat la necessitat que els pagesos que tenen finques situades en l’àrea perimetral de l’embassament de l’Albagés puguin disposar d’un millor accés per poder arribar a les seves terres.

Tot i que el projecte d’aquest nou camí ja va ser remès per la subdelegació del govern espanyol a Lleida a Agua de las Cuencas de España (Acuaes), i que consta de 2,3 quilòmetres i un pressupost de 103.000 euros, Manso ha assegurat que, segons la informació facilitada per l’empresa, “l’execució d’aquest projecte es durà a terme en funció de les disponibilitats pressupostàries d’aquest organisme”. 

Per la seva banda, Miquel Àngel Llimós assegura que aquest nou camí “a més de facilitar els desplaçaments dels pagesos per accedir a les seves finques, podria millorar l’accessibilitat de cara al turisme rural”. Així doncs, amb la construcció d’aquest camí, l’Albagés podria potenciar l’àmbit del turisme i els serveis.

Infolleida