L’ASISA Borges Vall aconsegueix un empat “in extremis” davant l’Arteal TM

09/10/2019

L’ASISA Borges Vall ha empatat a 3 davant l’Arteal TM. Els visitants han dut en tot moment la iniciativa del partit i han estat a un sol joc d’endur-se la victòria. La reacció de Joan Masip en l’últim partit ha permès al conjunt garriguenc sumar un punt a la lliga de Superdivisió.

L’ASISA Borges Vall ha aconseguit un empat amb gust de victòria davant l’Arteal TM. L’equip visitant s’ha avançat en el marcador amb la victòria d’Enio Mendes davant de Marc Duran per 1 a 3. El palista borgenc també ha perdut l’altre encontre que ha disputat per un ajustat 2 a 3 davant Mahani.

Vitals per al conjunt local han estat els dos punts que ha aconseguit Elsayed Lashin, el primer davant Moises Álvarez per 3 a 1 i l’altre, amb un contundent 3 a 0.

Per la seva banda, Masip ha perdut el primer encontre per 0 a 3 amb parcials molt ajustats.

En el sisè i definitiu partit, Masip ha començat perdent per 0 sets a 2, el palista però, ha sabut capgirar el marcador i s’ha endut el matx aconseguint l’empat final.

Amb aquest empat, l’ASISA Borges Vall se situa quart a la classificació general. El pròxim partit dels garriguencs serà el 16 d’octubre a la pista de l’actual Campió de Lliga, el Cajasur Priego.

Mariona Rebull i Martí