Les Borges recapta 1.000 euros per lluitar contra l’esclerosi múltiple

11/07/2022

Una iniciativa que s’ha dut a terme aquest diumenge a les piscines municipals

La capital de les Garrigues ha recaptat 1000,2 euros per lluitar contra l’esclerosi múltiple en el marc de la campanya ‘Mulla’t’, una iniciativa que s’ha dut a terme aquest diumenge a les piscines municipals amb l’objectiu de recaptar fons per aturar l'impacte d'aquesta malaltia neurodegenerativa amb la qual conviuen 9.000 persones de tot Catalunya.

A través d’aquesta iniciativa, el consistori borgenc donarà l’import íntegre de les entrades d’aquest diumenge a les piscines municipals per col·laborar amb la investigació de l’esclerosi múltiple, a la vegada que ha promogut un espai de venda de productes solidaris durant tota la jornada.

En concret, s’han aconseguit recaptar 459 euros provinents de la venda d'entrades a les piscines, 491 euros provinents de la venda de diversos productes solidaris de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que també ha tingut lloc al mateix recinte, i 50,20 euros, de donatius.

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, s'ha mostrat molt satisfeta amb el grau de participació que ha tingut aquesta iniciativa i ha explicat que "amb aquest compromís reafirmem que els borgencs i les borgenques sempre donem suport a les causes benèfiques".

Un salt col·lectiu per donar visibilitat a la malaltia i els qui la pateixen
Aquest diumenge al migdia també ha tingut lloc salt a l’aigua col·lectiu, en què han participat un gran nombre de borgenques, borgencs i persones visitants amb l’objectiu de donar visibilitat a les persones que pateixen aquesta malaltia. Es tracta del primer salt col·lectiu que s’ha dut a terme des de l’inici de la pandèmia, ja que en els darrers dos anys, les restriccions ho van haver de . La campanya 'Mulla't' és una iniciativa que la FEM promou a unes 450 piscines catalanes des de 1994.

Infolleida