Marc Duran arriba a les semifinals del World Championship of Ping Pong

02/02/2017

El DKV Borges Vall disputa, avui a les 19.00 hores, el partit més important a casa del que queda de temporada enfrontant-se al tercer classificat de la Superdivisió de tennis taula, el Cajasur Priego. Els palistes de l’equip borgenc Marc Duran i Oriol Monzó, hi arriben en plena forma, després de participar al World Championship of Ping Pong a Londres, en què Duran ha arribat a les semifinals.

El xinès Weihao Yan ha estat el guanyador del campionat mundial de ping pong que s’ha celebrat el cap de setmana a Londres. Els jugadors Marc Duran i Oriol Monzó, del DKV Borges Vall, hi han fet un bon paper i han aconseguit arribar a les fases finals del torneig.

Yan ha estat l’obstacle que ha impedit una millor classificació dels palistes borgencs: ha batut Monzó, que ha arribat a quarts de final, per 2 a 1, i Marc Duran ha estat derrotat pel xinès a les semifinals.

 

El DKV Borges Vall disputarà el partit més important a casa del que queda de temporada. S’enfrontarà a l’equip cordovès Cajasur Priego, tercer classificat de la Superdivisió de tennis taula. L’equip de les Borges, que avantatja el Cajasur amb dos punts a la taula, espera comptar amb l’afició per poder superar el partit, que es preveu molt igualat.

 

Si els de les Borges aconsegueixen vèncer els andalusos, ampliaran distàncies amb un competidor directe pels primers llocs de la classificació i, a més, pressionaran el líder, l’UCAM Cartagena,  posant el campionat de lliga ben emocionant.