Marxa nòrdica contra el càncer

01/03/2017

L’AECC Catalunya contra el càncer de Lleida juntament amb el Consell Esportiu de les Garrigues organitza un curs de marxa nòrdica a les Borges per a persones que han passat o estan passant un procés oncològic. El curs és gratuït i compta de vuit sessions de dues hores de durada.

Al centre de les Borges, al Parc del Terrall, és on comença la primera sessió de marxa nòrdica organitzada per l’AECC Catalunya contra el càncer de Lleida i el Consell Esportiu de les Garrigues. Aquesta primera jornada del curs, que compta amb una desena d’inscrits, ha servit per fer una breu introducció a la marxa nòrdica.

El curs és gratuït i tothom que hagi patit o estigui patint un procés oncològic pot incorporar-s’hi. No està destinat a cap tipus de càncer en concret, ja que l’esport -i la marxa nòrdica en particular- és beneficiós per combatre la malaltia.

 

El curs, que ja es va fer l'any passat, compta amb vuit jornades de dues hores i acabarà a mitjans d’abril. Les sessions, que s’adapten a les necessitats de cada participant, es faran per diferents rutes del terme del municipi.

Mariona Rebull i Martí