Més de 2.500 persones i 12.000 litres venuts a la Festa de l’Oli de l’Albi

02/03/2020

Més de 2.500 persones van participar ahir en la Festa de l’Oli de l’Albi, a les Garrigues, organitzada per la cooperativa de la població i dedicada a tots els veïns de la població i proximitats, segons va explicar ahir el president, Josep Cunillera. Durant el matí es van vendre més de 12.000 litres d’oli, “xifra que suposa un bon reconeixement a l’economia local”, va indicar Cunillera.

La jornada va començar a primera hora del matí amb un dinar gratuït en el qual l’oli de la DO Garrigues va ser el protagonista i en què també es va servir cansalada, botifarra blanca, negra i arengades per a tots els assistents que van omplir la plaça de la localitat. A més a més, els visitants també van poder comprar productes de proximitat com embotits i mel, entre d’altres.

El bon temps va animar l’assistència d’aquesta XXVI edició de la festa. Al llarg de tot el matí es van oferir visites a les instal·lacions i es va obsequiar els clients que van efectuar compres per més de 100 euros amb una botella de la marca Nit, commemorativa dels cent anys de la cooperativa.

IMATGE: C.A
SEGRE