OleaTerra torna aquest dissabte a La Granadella

11/07/2018

La finca dels Tagornars acollirà aquesta activitat cultural en el marc de les nits màgiques de les Garrigues.

“Jazz entre oliveres” arriba aquest dissabte 14 de juliol a La Granadella. OleaTerra impulsa aquesta singular experiència turística que s’emmarca dins del paquet d’esdeveniments de les nits màgiques de les Garrigues i busca estimular l’oleoturisme. L’activitat començarà a les 21.00 hores amb una ruta nocturna en cotxe, que permetrà als assistents anar de la Cooperativa, el punt de trobada, fins a la finca els Tagornars, on tindrà lloc el recital.

“The Jazz Gangs trio” seran els encarregats de posar la música en aquest particular concert sota la llum de la lluna. El grup gaudeix d’una àmplia trajectòria en el món del teatre musical, han participat a “Sister Act” i “Mamma Mia”,  i interpretarà peces que van des del swing, fins al boogaloo, passant pel bossa nova i el bebop.

L’activitat té un preu de 10 euros, que inclou accés al recinte amb entrepà i beguda, i les entrades es poden comprar encara a la web de Ticketea o bé al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya de La Granadella. Juntament amb el concert de jazz, els assistents podran descobrir les peculiaritats més insòlites del patrimoni de les Garrigues, un dels principals objectius del grup OleaTerra.

Infolleida