“Orígens”, un curtmetratge rodat a les Garrigues

24/04/2017

La productora audiovisual, Audivio amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fulleda, està en ple procés de rodatge del curtmetratge “Orígens”. La història succeeix a Fulleda, quan un dels protagonistes torna al seu poble natal després de fracassar a la ciutat.

Fulleda, un poble de les Garrigues de 100 habitants, és el lloc on torna el protagonista d’”Orígens”, un curtmetratge de 12 minuts que s’està rodant a les Garrigues. La productora lleidatana Audivio ha apostat per Fulleda i, amb col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, pretén donar a conèixer diferents indrets i racons de la població. Es tracta d’un dels primers films transmèdia a Catalunya, és a dir, oferirà un conjunt d’experiències en diferents suports més enllà de la història principal.

 

Dirigit per Òscar Burgos i Víctor Masip, el curt vol mostrar la vida rural i el pas del temps partint de dues històries: una filla que es retroba amb el seu pare quan aquest té alzheimer i la d’un home que es troba sol després d’haver fracassat a la ciutat, interpretat per Tony Corvillo.

 

La gravació del curt, que ha començat a Fulleda per Sant Jordi, finalitzarà el proper 27 d’abril. L’estrena del film, que es presentarà a diferents festivals internacionals, està prevista per al mes de maig.

Mariona Rebull i Martí