Retorn a l’escola sense transport escolar  

11/01/2021

Davant l’episodi de nevades de les darreres hores i la baixada de temperatures de la passada nit, diversos consells comarcals han suspès les rutes de transport escolar

Un dilluns normal de retorn a l’escola les parades d’autobusos estarien plenes d’infants per agafar el transport escolar que els traslladés fins al seu centre. Avui, però, la imatge era ben diferent. I esque a causa de l'episodi de nevades de les darreres hores i la baixada de temperatures d’aquesta passada nit, els consells comarcals de la Noguera, el Segrià i les Garrigues han suspès totes les rutes de transport escolar. A la Noguera, aquesta mesura afecta un total de 579 alumnes de 18 rutes que estudien a centres de la comarca. 

 

Però el transport escolar no ha estat l’únic que s’ha aturat a les comarques de Ponent on, aquest dilluns, tampoc han pogut obrir tres centres educatius, l’Escola Francesc Feliu d’Aitona i l’Escola La dUla-ZER L’Eral d’Alcanó, al Segrià, i les escoles Vall Major de Bovera, la Mare de Déu de Montserrat de l’Albagés, l’escola Albirka d’Arbeca, l’escola El Cérvol de Cervià de les Garrigues, l’Escola Els Aubis de l’Albi, l’escola Sant Bonifaci de Vinaixa, a les Garrigues.

Ariadna Sánchez