Roger Estradé, millor esportista de l’any

01/05/2019

L’atleta borgenc ha guanyat el premi al millor esportista de l’any en la 30a edició de la Festa de l’Esport de les Borges Blanques.

Aquest dimarts, 30 d’abril, ha tingut lloc al Pavelló de l’Oli, la 30a Festa de l’Esport de les Borges Blanques que ha distingit com a millor esportista al jove atleta Roger Estradé Viladoms, campió de Catalunya dels 3.000 metres i guanyador de la Cursa de l’Oli, entre altres competicions i curses de cros de la demarcació.

En el transcurs del sopar, en què han participat 300 persones, també s’ha fet entrega de desenes de guardons als esportistes i equips borgencs que han destacat en les diferents disciplines esportives. En concret, s’ha reconegut amb mencions especials el Club Ciclista Ateneu Garriguenc, el Futbol Club Borges, el Gimnàs Borges, el Club Escola Comarcal de Futbol les Garrigues, el Club Tennis Taula Borges, el Club Pati Borges, el Club de Bitlles Borges, el Centre Excursionista Borges-Garrigues, la Serreta Tennis Club, el Club de Basquet Borges Garrigues i el Club Atlètic Borges.

A l’acte hi ha assistit el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, el vicepresident primer del Consell Comarcal de les Garrigues, Jordi Sarlé, el creador de la Fundació Esport Solidari Internacional i membre de la Fundació del Barça, Josep Maldonado, així com l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i la resta de regidors de l’Ajuntament de la capital garriguenca.

Infolleida