S’aprova la PNL per duplicar la N-240 i alliberar el peatge de l’AP-2

23/02/2017

Satisfacció al territori després que la comissió de seguretat vial del congres hagi aprovat una proposició no de llei que preveu duplicar la n240 entre Lleida i les Borges Blanques, a més d’alliberar l’AP-2. De tota manera asseguren que es continuaran amb les mobilitzacions com la d’aquestes diumenge davant del peatge de l’autopista a la capital de les Garrigues.

Esperen que no quedi en paper mullat. Això es el diuen els representants del territori després de conèixer l’aprovació de la proposició no de llei amb la que s’insta al govern de Madrid a duplicar la n 240 i alliberar el peatge de l’AP2. Tot i els vots contraris del PP i de Ciutadans, la iniciativa insta al govern espanyol que faci efectives aquestes dues mesures.
La Plataforma 'Prou Morts a l'N-240', en la que hi participen la Cambra de Comerç de Lleida, la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal de les Garrigues, ha expressat en reiterades ocasions la necessitat de prendre mesures urgents per reduir la sinistralitat i la mortalitat de la carretera.

El Govern central ja comptava amb una inversió de 56 milions d’euros per duplicar la carretera aquest 2017 però encara està pendent. Es per aquest motiu que s’espera que la proposició s’executi i no quedi en l’oblit.

De moment, asseguren, continuaran amb les mobilitzacions. La propera aquest diumenge dia 26 davant del peatge de l’autopista AP-2 a les Borges Blanques. Es sumarà als quatre talls de carretera que la plataforma ha organitzat fins ara.