Cinc llistes presenten candidatura a les eleccions de les Borges Blanques

23/05/2019

S’hi presenten Junts per les Borges, Borges per la República - Som Primàries - Acord Municipal, Compromís per les Borges - Candidatura de Progrés, Partit Popular i Ciutadans.

Les pròximes eleccions municipals arriben a la capital de les Garrigues amb més incertesa que mai. Per una banda, Junts per les Borges Blanques busca revalidar la majoria absoluta de la qual ha gaudit aquest mandat amb 8 dels 13 regidors que conformen l’Ajuntament de la capital de les Garrigues. Ho fa amb una llista continuista i amb l’actual primer edil, Enric Mir, al capdavant. 

Per l’altra banda, el CDR i l’ANC han impulsat la creació de Borges per la República - Som Primàries - Acord Municipal, una llista escollida en un procés de primàries i en la que hi ha, entre d’altres, els actuals cinc regidors regidors a l’oposició d’ERC i la CUP.

Ambdues formacions tenen diferents punts de vista de com afrontar una de les grans problemàtiques del territori, la sinistralitat a l’N-240.

Paral·lelament, també s’hi presenten Imma Purroy, de Compromís per les Borges - Candidatura de Progrés, després de no fer-ho en els últims comicis; el Partit Popular, amb un nou candidat, José Luis Pardo; i Ciutadans, que ha presentat una llista amb Dámaso Sánchez al capdavant.

Mariona Rebull i Martí