Al Borges se li escapen dos punts

12/11/2018

En un derbi on el Mollerussa ha marcat el gol de l’empat a l’últim minut de l’afegit

El Mollerussa aconsegueix empatar al camp del Borges en l’últim minut en un partit on, tot i que l’equip local va dominar el joc, no va poder endur-se els desitjats tres punts. I és que el Borges tenia com a objectiu aconseguir la primera victòria a casa de la temporada.

A la primera part, l’equip garriguenc va saber crear diverses ocasions de gol tot i que sense encert. El Mollerussa va tardar més en reaccionar i no va tenir la primera ocasió de perill fins deu minuts abans d’arribar al descans. A la represa i encara sense cap gol, el Borges va sortir de nou atacant el rival. Al minut 74 els esforços dels locals es van materialitzar amb el primer gol del partit, després d’un xut d’Edu Vives i que Ramonet va desviar fins la porteria del Mollerussa. Just després del gol, Edu Vives i el jugador del Mollerussa Edu Raya van ser expulsats després de discutir per una dura entrada del jugador visitant. El gerro d’aigua freda per l’equip de Manel Cazorla va arribar en l’últim minut ja del temps de descompte quan Pedrós va aconseguir l’empat pel Mollerussa gràcies a un xut des de la frontal de l’àrea.

Per contra, l’empat va tenir un regust a victòria per l’equip de Josep Maria Turull.

Aquest empat deixa el Borges a la setena posició de la taula mentre que el Mollerussa es situa segon, empatat amb 24 punts amb el nou líder, el Viladecans.

 

Anna Berga