Darrer dia per apuntar-se a la primera Caminada dels Desitjos sota la pluja d’estels de les Borges, que preveu 200 participants

04/08/2022

Es durà a terme el pròxim 12 d’agost al vespre, coincidint amb les llàgrimes de Sant Llorenç

L’Ajuntament de les Borges Blanques ja ho té tot a punt per la 1a Caminada dels Desitjos de les Borges Blanques, una ruta nocturna en plena natura i sota la llum de la lluna que preveu comptar amb unes 200 persones participants, i que el consistori borgenc ha organitzat per al pròxim 12 d’agost, i que ha estat tot un èxit de convocatòria.

Aquest dijous, 4 d’agost, és el darrer dia per apuntar-se. La regidora d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de les Boges, Maricel Viladoms, ha fet una crida als veïns i veïnes de la capital garriguenca, i a totes les persones del territori que es vulguin sumar a aquesta activitat que es duu a terme per primera vegada i que coincidirà amb la pluja d’estels de les llàgrimes de Sant Llorenç.

Una ruta de 9 quilòmetres amb sopar inclòs i una samarreta de regal
Està prevista una ruta pel terme de les Borges que té al voltant de 9 quilòmetres. Les persones participants sortiran des de la placeta del Terrall, a les 21 hores, i es durà a terme un recorregut circular a la llum de la lluna, en què es podrà observar la pluja d’estels. Aproximadament a mig camí, està previst fer una parada a les Roques Guàrdies, on es lliurarà a totes les persones participants un entrepà i una beguda. A més a més, el consistori borgenc obsequiarà totes les persones que s’inscriguin a la iniciativa amb la samarreta de la 1a Caminada dels Desitjos de les Borges Blanques.

Preu i inscripcions
L’activitat té un preu de 6 euros per persona, que inclouen un entrepà i una beguda per a cada participant. Les inscripcions es poden fer fins aquest dijous, 4 d’agost, a través de la pàgina web de compres del consistori borgenc, www.compres.lesborgesblanques.cat, o bé presencialment a les oficines de l’Ajuntament. La primera edició de la Caminada dels Desitjos és una iniciativa de l’Ajuntament de les Borges Blanques, amb la col·laboració del Centre Excursionista Borges-Garrigues.

Infolleida