El Borges cau davant l’EFAC en un partit amb final polèmic

30/09/2018

L’equip garriguenc encara no ha aconseguit sumar punts a casa. L’EFAC s’ha endut el derbi lleidatà després de remuntar el partit a la segona part.

L’EFAC Almacelles aconsegueix endur-se els 3 punts a les Borges Blanques després de remuntar a la segona part, en un partit, que no va estat exempt de polèmica.

Tot i la victòria de l’equip del Segrià, va ser el Borges Blanques el que va encetar el marcador quan passaven només 9 minuts de l’inici del partit, gràcies a una centrada d’Aitor i que va rematar Torné. Durant els següents minuts, els dos conjunts van generar noves ocasions però el marcador ja no es va moure més en el primer temps.

A la represa, el Borges va tenir una bona ocasió de gol tot i que el remat va acabar a les mans del porter visitant. Només dos minuts més tard, a l’onze, arribava l’empat gràcies al gol de cap de Montou. A la segona part, l’EFAC va controlar més el partit i al minut 78 arribava el gol de la remuntada després d’una falta que l’àrbitre va senyalar prop de l’àrea de córner i que va rematar de cap Chiné.

La polèmica va venir als últims segons de partit en una jugada dins l’àrea de l’EFAC. Els locals van reclamar mans d’un defensa visitant, però, el col·legiat no ho va senyalar i va donar per finalitzat el partit.

 

Amb aquest resultat, l’EFAC Almacelles aconsegueix la quarta victòria consecutiva de la temporada i es situa quart en la classificació empatat amb el Viladecans, amb qui disputaran la propera jornada. Per contra, al Borges Blanques se li resisteix puntuar a casa i amb 6 punts, cau a la vuitena posició.

 

Anna Berga