El borges empata amb el líder, el Manresa

04/02/2019

El partit va acabar amb el marcador a 0-0 tot i que el Borges va tenir diverses ocasions de marcar

El Borges va empatar contra el Manresa 0-0 al partit que els garriguencs van disputar aquest diumenge fora de casa. El Borges amb una bona estratègia defensiva va ser capaç de maniobrar en els primers minuts malgrat que es va centrar amb la defensa i va oblidar el joc en atac en la primera part del partit.

Després del descans, el Borges va sortir una mica més ofensiu. Al minut 47 va tenir ocasions de marcar però va enviar la pilota al travesser dels locals.

Seguidament el Borges que començar a generar més ocasions que va aturar el porter. Amb el pas del temps, el Borges anava mereixent emportar-se els tres punts però va arribar al final amb el mateix marcador a 0-0.