El Borges Grup Vall cedeix un empat a casa

12/10/2018

L’Hispalis aconsegueix un empat en la seva visita a la pista del Borges Grup Vall. Els borgencs han arribat a tenir un 3 a 1 a favor que no han sabut aprofitar i s’han deixat remontar pels andalusos.

Segon empat consecutiu del Borges Grup Vall a casa, aquest divendres contra l’Hispalis per 3 a 3. En el primer partit, Marc Duran, ha cedit el primer punt davant el jugador indi. Oriol Monzó i Joan Masip han guanyat els seus dos primers partits per 3 a 2 i han pogut capgirar el marcador. La següent victòria de Marc Duran per 3 a 1 davant António Chavez ha col·locat els garriguencs a un pas de la victòria amb el 3 a 1. El Borges Grup Vall però no ha sabut aprofitar l’oportunitat i Masip i Monzó han cedit els últims dos partits per 0 a 3, empatant així el matx.

El Borges Grup Vall s’haurà de refer d’aquests dos empats consecutius si vol continuar optant als primers llocs de la classificació de la lliga de Superdivisió. De moment, però, la setmana vinent el CTT Borges serà l’amfitrió de la competició europea ETTU Cup, on els garriguencs es juguen passar a la tercera ronda.

Mariona Rebull i Martí