El Borges Grup Vall empata a Burgos i es manté invicte

02/12/2018

Després d’un partit maratonià de 4 hores el resultat final ha estat d’empat a 3

El partit d’aquest dissabte a la tarda corresponent a la jornada 8 de la superdivisió ha enfrontat al Universidad de Burgos i al Borges Grup Vall, tots dos en la part alta de la classificació. Després d’un partit maratonià de 4 hores el resultat final ha estat d’empat a 3.

El primer partit Marc Duran s’ha enfrontat a Carlos Caballero amb victòria clara de Duran per 3 a 1. El segon duel de la tarda Joan Masip ha cedit per 0 a 3 a Cazacu. Amb empatat a 1 al marcador Oriol Monzó ha guanyat per 3 a 1 davant Ausín en un partit molt disputat. En el quart encontre el jugador base del Borges Marc Duran no ha pogut guanyar al seu rival Cazacu, perdent en un partit molt ajustat per 2 a 3. En el cinquè matx, Oriol Monzó també perdia de forma molt ajustada davant Caballero per 2 a 3, deixant al Burgos a un punt de la victòria.

L’encontre s'ha decidit en l’últim partit de la tarda on Joan Masip es jugava la derrota o l’empat davant Ausín. Finalment Masip ha guanyat en un emocionant partit per 3 a 2 i aconseguint l’empat final.

D’aquesta manera el Borges Grup Vall suma el quart empat de la temporada i encara no coneix la derrota a la lliga, mantenint-se líder de la superdivisió.