El Borges Grup Vall estudia fitxar un quart jugador

31/05/2019

El Borges Grup Vall està estudiant de fitxar un quart jugador per a l’equip de Superdivisió després que la Federació Espanyola de Tennis Taula hagi confirmat que els equips hauran de superar una puntuació per poder jugar els partits. Aquesta puntuació s’obté del rànquing de cada jugador.

La Federació Espanyola de Tennis Taula ha confirmat que els equips de Superdivisió hauran de tenir un mínim de punts per poder competir cada partit. Aquests punts vindran donats de la suma del rànquing dels palistes que disputin el partit. El Borges Grup Vall, amb només tres jugadors a la plantilla, i que ha hagut de jugar enguany alguns partits amb palistes del segon equip per la lesió d’Oriol Monzó, està estudiant fer un fitxatge, ja que la mesura obliga pràcticament a tenir un quart jugador.

 

Tot i que en un primer moment la Federació va xifrar la puntuació mínima en  750 punts, els clubs estan treballant per abaixar la valoració i la resolució de la federació s’espera en els pròxims dies.

 

De moment, el club ja ha confirmat que els tres palistes del primer equip continuaran la temporada que ve i en la pròxima junta directiva s’acabarà de decidir el nou fitxatge.

Mariona Rebull i Martí