El Borges puja a Primera Nacional i el Mollerussa es manté

07/05/2020

La Federació Espanyola de Tennis Taula  ha decidit que només baixin els equips que no tenien opcions de salvació. Això ha provocat que el primer equip del CTT Mollerussa continuï a Primera Nacional. De la mateixa manera la resolució de la Federació també implica que el tercer equip del CTT Borges pugi a la mateixa categoria que el Mollerussa i que per tant la pròxima temporada hi hagi derbi lleidatà.

El Mollerussa Prefabricats Pujol i el tercer equip del Borges es veuran les cares la temporada vinent a la lliga de Primera Nacional de tennis taula protagonitzant el derbi lleidatà de la categoria. Això serà possible després que la Federació hagi decretat que només baixin de categoria els equips que ja havien consumit el descens. Aquesta decisió ha permès al Mollerussa salvar-se.

Paral·lelament, la decisió de la Federació també ha beneficiat el tercer equip del Borges que ascendeix a primera. El conjunt ocupava la segona posició del grup 4 quan la crisi sanitària provocada pel coronavirus va obligar a cancel·lar totes les competicions.

Mentre que el Borges, que es marca com a objectiu principal mantenir la categoria, confiarà amb els palistes que han aconseguit l’ascens, el Mollerussa té la intenció de fer un fitxatge per reforçar l’equip.

Mariona Rebull i Martí