El Borges s’imposa al líder de Primera Catalana

14/10/2024

Vencen a casa el Gimnàstic Manresa per la mínima

El Borges va vèncer dissabte per 1-0 el fins llavors líder del grup 2 de Primera Catalana, el Gimnàstic de Manresa, i va firmar la primera victòria a casa en tota la temporada. Els de les Garrigues es van imposar al seu rival amb un solitari gol de Guerau, que va trencar la imbatibilitat dels visitants.
En el partit, ambdós equips van buscar imposar el seu joc i tots dos ho van aconseguir a estones, oferint un duel molt igualat a tots els espectadors
del Ramon Espasa. Al primer temps, els de Sergi Reig van atacar els espais de la defensa del Gimnàstic Manresa i van aconseguir aturar amb molta solvència les internades ofensives dels visitants. Així, els locals van generar bones ocasions de perill que no van poder materialitzar, arribant al descans amb un empat a zero en el marcador (0-0).
A la represa, el matx va mantenir el guió del primer temps, però amb els canvis el Borges va aconseguir inclinar la balança al seu favor, ja que en el minut 62 Guerau va anotar l’1-0 tan sols dos minuts després d’ingressar al terreny de joc.
El gol va arribar procedent d’una falta lateral que va ser executada contra Joel Guitart. Després del gol, els de les Garrigues van saber mantenir
l’avantatge i van acabar firmant la primera victòria a casa de la temporada davant d’un rival que arribava després d’aconseguir un ple de 9 punts.
D’altra banda, van acudir al partit uns 40 Supporters Borges, el grup d’animació que s’ha reactivat després d’uns anys d’inactivitat.