El Borges suma un punt després d'empatar contra el Montañesa (0-0)

27/01/2019

El vent ha dificultat el joc i, per tant, que els dos equips encaixessin la pilota a porteria

El Borges suma un punt a casa després d’empatar contra el Montañesa en un partit on el protagonista ha estat el vent. I es que les fortes ratxes d’aire han complicat el partit de manera que cap dels dos equips ha aconseguit encaixar la pilota entre els tres pals. De fet, als 20 minuts de la primera part, l’àrbitre ha proposat suspendre el partit donades les condicions. Mentre que el Montañesa ho acceptava, Manel Cazorla, entrenador del Borges, s’hi ha negat. Segons ha explicat, en el que portaven de partit i amb la pilota al seu camp en tot moment, havien sigut capaços de fer que no entrés a porteria, i per tant, sabien que si seguien així durant la primera part, en la segona tindrien el vent al seu favor.

Tot i que en la segona part els locals han tingut ocasions molt clares de gol, la pilota no ha aconseguit entrar a porteria i ha finalitzat el partit amb un 0 – 0 al lluminós.

El Montañesa ha estat un contrincant difícil pel Borges, ja que es troba segon en la classificació. La setmana que ve, els de les Garrigues hauran de disputar un altre partit contra un rival fort, en aquest cas el Manresa, primer classificat del grup 2 de primera catalana.