El CF Balaguer guanya el derbi contra el Borges

28/01/2018

El FC Borges cau davant del CF Balaguer per 1 a 3. Tot i que els garriguencs s’han avançat en el marcador, el Balaguer ha pogut capgirar el resultat en un partit en què els dos equips han jugat amb 10 a partir del minut 30.

El CF Balaguer s’endú el derbi contra el FC Borges per 1 a 3, després de remuntar el partit. L’equip local ha començat dominant el matx i ha disposat de diverses ocasions de gol, fins que, finalment, s’ha avançat en el marcador amb un gol de penal de Joan Torné, que l’arbitre ha xiulat per unes mans.

A partir d’aquest moment, els homes de Joan Roca s’han relaxat i el CF Balaguer s’ha fet amb el control del partit. Al minut 15, en un llançament de falta, Carlos Martínez ha fet pujar l’1 a 1 al marcador, resultat amb què s’ha arribat al descans. Al minut 30 de partit, l’àrbitre ha expulsat Roger Pelegrí per doble groga i, en la mateixa jugada, el col·legiat ha tret targeta vermella al jugador del Balaguer Hichem Boumedol a instàncies del linier per les protestes del jugador.

Al primer minut de la segona part el Balaguer ha marcat el segon gol, obra de Xavier Puiggròs. A partir d’aqui, el Borges ha reaccionat i ha disposat de diverses ocasions clares per marcar. Quan faltaven 13 minuts per acabar el matx, una errada en el servei d’una falta ha fet que Genís Soldevila fes el definitiu 1 a 3.

D’aquesta manera, el CF Balaguer s’emporta el derbi lleidatà de la jornada, un partit en què el Borges no ha estat al seu millor nivell, amb continues imprecisions en les passades que han propiciat que l’equip visitant s’hagi acabat enduent els tres punts.