El CF Juneda prepara diverses activitats per celebrar els 100 anys

24/01/2018

Un partit que enfrontarà veterans del FC Barcelona i del Juneda, un llibre commemoratiu per explicar els cent anys de futbol a la vila o l’actualització de l’escut del club, són algunes de les activitats previstes per celebrar els 100 anys del CF Juneda.

El 2018 serà un any ben especial pel Club de Futbol Juneda amb la celebració del seu centenari. Es tracta d'una de les entitats més històriques de la província, sempre lligada al moment social i polític del país, i que ha viscut diverses dificultats en aquests cent anys. Per això, ara toca celebrar com cal una efemèride d'aquest tipus.

 

Durant tot l'any es faran diverses activitats. Tertúlies i xerrades amb futbolistes i exfutbolistes de la terra com Joel Álvarez, Ermengol Graus i Joel Huertas. També hi haurà una xerrada amb el director de la Masia Carles Folguera sobre el funcionament del planter del Futbol Club Barcelona, club que també estarà present en un partit de veterans davant el Juneda. Un dels plats forts però serà el llibre commemoratiu on s'explicarà els cent anys de futbol a la vila.

 

Un repàs a anècdotes com les que va protagonitzar Enric Ribelles, el jugador més important de la història del club.

Altres activitats previstes són l'actualització de l'escut del club i la creació d'un himne.

Marc Piqué (Lleida TV)