El CF Juneda prepara un llibre per celebrar el centenari

26/09/2018

El CF Juneda té previst presentar a l’octubre o el novembre un llibre sobre els cent anys del club. Enguany, l’entitat també ha estrenat nou himne i ha fet un seguit de conferències, exposicions i partits per celebrar els 100 anys d’història.

Cartells de partits de Festa Major, documentació d’actes i fitxes, plafons sobre l’evolució del club o equipacions, entre d’altres. De tot això i més consta la mostra que el CF Juneda exposa al Complex Cultural de Juneda dins dels actes de celebració del centenari del club. L’entitat també ha preparat un llibre sobre els cent anys d’història que presentaran pròximament.

Esportivament, l’equip arriba als 100 anys en un bon moment de forma i amb una gran part de la plantilla de casa. Actualment juguen a 2a catalana, on l’any passat van acabar a mitja taula.

A l’exposició s’hi poden trobar detalls anecdòtics com per exemple cartells amb el nom del club canviat per culpa la dictadura, s’hi pot escoltar el nou himne o veure els diversos trofeus que ha guanyat el club.

Mariona Rebull i Martí