El CH Juneda Lleida, amb un peu a les semifinals

07/04/2018

El CH Juneda - Lleida ha guanyat el HC Piera per 5 a 0 en el primer partit dels play-offs d’ascens a Nacional Espanyola. Ara l’equip junedenc disposarà de dos partits per sumar una altra victòria que el classifiqui.

El CH Juneda - Lleida ha fet el primer pas per a classificar-se per a les semifinals dels play-offs d’ascens al vèncer per 5 a 0 el HC Piera. Tot i que l’inici del partit ha estat complicat pels junedencs, ja que el Piera ha pres la iniciativa i ha disposat de diverses ocasions per marcar, la bona actuació del porter local, Roger Cornudella, ho ha impedit. Ben entrada la primera part, al minut 18, els junedencs han pogut obrir el marcador. Pocs minuts després, al 21, Raül Fernàndez ha fet pujar el 2 a 0, resultat amb el que s’ha arribat a la mitja part.

A la represa, els homes de Rubén Fernàndez, han pres la iniciativa i al minut 15, Marc Grau ha fet el 3 a 0. Ja als últims minuts de partit, Ramon Capdevila i Raül Fernández, que ha marcat per partida doble, han establert el definitiu 5 a 0.

Amb aquesta contundent victòria el CH Juneda - Lleida fa un pas important per arribar a les semifinals dels play-offs d’ascens a Nacional Espanyola. El segon partit contra el Piera es jugarà el cap de setmana del 29 d’abril i una victòria dels junedencs ja seria suficient per aconseguir la classificació. En cas de derrota, l’equip junedenc tindria una última oportunitat a casa.