El CH Juneda-Lleida perd el primer partit de la final per l'ascens a Nacional Espanyola

28/05/2018

El CH Juneda-Lleida ha caigut en el primer partit de la final del play-offs d’ascens a Nacional Espanyola per un contundent 6 a 1 contra el FC Barcelona Lassa B. Els junedencs estan obligats a guanyar el partit del pròxim diumenge si volen forçar el tercer partit de l’eliminatòria i tenir opcions de guanyar el títol.

El FC Barcelona Lassa B ha guanyat el CH Juneda-Lleida per 6 a 1 en el primer partit de la final de la lliga de Nacional Catalana. Els barcelonins s’han avançat ràpidament en el marcador amb un gol de Pablo Nájer, però el Juneda-Lleida ha empatat el partit poc després amb un gol de Raúl Fernández. A partir d’aquí, però, el FC Barcelona B s’ha fet amb el control del partit i s’ha arribat a la mitja part amb un 3 a 1 en el marcador, amb gols de Borregan i Alex Joseph.

A la segona part, el CH Juneda-Lleida ha entrat més en el matx i ha disposat de diverses ocasions de gol, a més de dos pals. El FC Barcelona B, però, ha fet la feina: a l’equador de la segona part, Alex Joseph ha fet pujar el 4 a 1 en el marcador i en els últims deu minuts finals , Mínguelez, per partida doble, ha acabat sentenciant el partit per 6 a 1.

Amb aquesta derrota, el CH Juneda-Lleida està obligat a guanyar el pròxim partit que es jugarà a Juneda el proper diumenge si vol continuar lluitant pel títol i l’ascens a Nacional Espanyola.