El CTT Borges fa ple de victòries a les lligues nacionals

18/10/2021

El primer equip va guanyar 4 a 0 contra el CER Robin Prisco L’Escala

Aquest cap de setmana han donat inici les lligues nacionals i provincials amb uns magnífics resultats per als equips del club.

La primera jornada es va iniciar divendres amb la victòria del primer equip en el derbi català de la Superdivisió per 4 a 0 davant el CER Robin Prisco L’Escala.

Dissabte al Centre de Tecnificació de les Borges es va viure una gran jornada de tennis taula amb un total de 5 encontres, on l’equip de Primera Nacional Masculina es va desfer amb facilitat del CTT Barcelona per 6 a 0 i el conjunt de Segona Nacional Masculina va superar al CTT Ateneu Poblenou per 5 a 1.

Els altres tres encontres corresponien a les lligues provincials on els equips representants del club a cada categoria es van veure les cares. A Preferent el Borges Carburants Mir va guanyar al Borges Mas Blanch i Jové per 4 a 2, a Primera Provincial el Borges Ferreteria La Clau va vèncer a l’AgroBorges TT per 5 a 1 i a Segona Provincial el Borges Prefabricats Pujol va aconseguir el triomf davant del Borges Lleida Car per 4 a 2.

Diumenge era el torn del Borges GAP Cooperativa de Tercera Nacional Masculina que va segellar el ple de victòries a les lligues nacionals després de guanyar al CTT Balaguer Pàmies Vitae per un ajustat 4 a 3.

D’altra banda aquest cap de setmana també s’han disputat els piramidals d’edats i veterans amb nombrosa participació de jugadors del club, on Joan Serret i Joan Ramon Macià n’han sortit vencedors.

Infolleida