EL CTT Borges inicia la Superdivisió

12/03/2021

La Federació ha decidit disputar la màxima categoria estatal en format de concentracions i la capital de les Garrigues n'acull la primera

El CTT Borges comença aquest cap de setmana la Superdivisió Espanyola. Ho farà amb un format inèdit ja que la Federació Espanyola ha decidit disputar la lliga concentrant a tots els equips en diferents fases. Precisament, el Borges serà seu d’aquesta primera concentració on es disputaran tres jornades de forma consecutiva. Es podran seguir en directe per Lleida Televisió i en línia a través de lleidatv.cat.

El Borges compta amb dues incorporacions de luxe: el portuguès Joao Monteiro, actual número 80 del rànquing mundial, i el suec Viktor Brodd, que la temporada passada competia a la Bundesliga, una de les més potents del món.

L'equip de la capital de les Garrigues debutarà dissabte al matí contra el Leganés i a la tarda jugarà la jornada 2 contra el San Sebastián de los Reyes, un dels equips més complerts. El conjunt madrileny compta amb l’exjugador del Borges, El-Sayed Lashin. Diumenge jugaran el tercer partit contra el Visit Pontevedra.
RICARD GÓMEZ