El DKV Borges Vall prepara l’inici de temporada

23/08/2017

Els jugadors del DKV Borges Vall estan intensificant els entrenaments per iniciar la temporada, el proper 23 de setembre, amb les màximes garanties.

 

El jugador Oriol Monzó ha viatjat a la xina per realitzar els entrenaments de pretemporada, on també ha disputat el torneig internacional de Chengdu, fent equip amb Hu Bin -que va estar nou temporades jugant amb el DKV Borges Vall-. En aquesta competició, Monzó i Bin han finalitzat en sisena posició en caure a quarts de final per un ajustat 3 a 2, davant la parella que ha acabat el torneig subcampiona.

Paral·lelament, l'altre palista català del DKV Borges Vall, Marc Duran, ha viatjat a la ciutat alemanya de Gruwnwettersbach on s’hi entrenarà fins el 2 de setembre. Allí, Duran, es prepara amb l’equip de la ciutat, que disputa la Bundesliga.

Per la seva part, el nou fitxatge, el xinès Fan Chuang Wei, està ultimant els tràmits per arribar a les Borges per disputar el primer partit de lliga de la Superdivisió, que enfrontarà, el 23 de setembre, el CER l’Escala contra els garriguencs.

Pel que fa a l’ETTU Cup, el DKV Borges Vall viatjarà a la ciutat belga de Vedrin per disputar-ne la primera ronda el pròxim 30 de setembre.

Infolleida