El FC Borges, a la final de la Copa Catalunya amateur que es disputarà a les Borges

21/08/2017

L’equip borgenc s’ha classificat per la final després de guanyar el CF Begues per 2 a 3. La final es disputarà a les Borges Blanques a partit únic el proper dissabte, 26 de juliol, a les 19.00 hores. Els de les Borges hauran de vèncer el CF Parets si volen aixecar la copa.

El FC Borges venç el CF Begues en un partit molt igualat per un 2 a 3 i passa a la final de la Copa Catalunya amateur. El partit ha començat bé pels de les Borges, que s’han avançat al marcador amb un 0 a 2, amb un gol de Llorenç i un a pròpia porteria.

A la segona part, el Borges ha tornat a eixamplar la distància amb el 0 a 3, obra d’Eudald, però els del Baix Llobregat han reaccionat i han fet un primer gol en una jugada d’estratègia. Pocs minuts després, han fet el definitiu 2 a 3 de penal.

Aquest resultat classifica el FC Borges per a la final de la Copa Catalunya amateur que es disputarà el proper dissabte, 26 d’agost, a les 19.00 hores, al Municipal de les Borges Blanques.