El FC Borges buscarà la primera victòria de la temporada a casa

23/01/2019

Aquest diumenge, el FC Borges rebrà el CF Montañesa a casa en el partit corresponent a la dinovena jornada de la lliga de primera catalana. Els garriguencs buscaran aconseguir la primera victòria de la temporada a casa.

Després de vuit partits jugats aquesta temporada al municipal de les Borges Blanques, l’equip de Manel Cazorla encara no ha aconseguit sumar els tres punts a casa. Els espectadors han vist en diverses ocasions com s’escapaven els tres punts en els últims minuts o quan l’equip portava una renta de dos gols a favor ben entrada la segona part. Els borgencs amb un balanç de sis derrotes i dos empats al municipal no ho tindran fàcil aquest diumenge quan rebran la visita del Club de Futbol Montañesa, segon classificat amb 36 punts. L’equip barceloní no perd des de la jornada quatre. El FC Borges però, és un dels dos únics equips que ha estat capaç de superar-lo aquesta temporada.

A fora de casa, però, els borgencs estan fent una bona temporada amb 16 punts i només dos partits perduts. Amb 18 punts els garriguencs es troben ara mateix a la 15a posició de la classificació.

Aquest serà el primer partit dels borgencs a casa del 2019 i esperen poder trencar la ratxa negativa que els ha acompanyat durant la primera volta de la competició en els partits com a locals.

A. Berga i M. Rebull