El FC Borges comença amb bon peu el 2018 i guanya l’Alpicat per 5 a 2

07/01/2018

El FC Borges guanya el primer derbi lleidatà del 2018 endossant un contundent 5 a 2 a l’Alpicat. Tot i que els dos equips han disposat d’ocasions clares de gol, l’efectivitat del conjunt garriguenc ha acabat decantant el matx.

Tot i que el FC Borges ha afrontat el primer partit de l’any, el derbi lleidatà contra l’Alpicat, amb 3 baixes importants, els garriguencs s’han imposat per 5 gols a 2 al conjunt del Segrià. L’Alpicat ha diposat de nombroses ocasions de gol en un partit molt obert en què el Borges ha tingut més efectivitat en el contraatac. Els borgencs han fet el primer gol al minut 17 de la primera part obra d’Arnau Setó després d’un mal refús de la defensa, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona part, el conjunt visitant ha sortit fort, però justament quan més decidit s’ha mostrat, els borgencs han fet el 2 a 0 en una rematada de cap del davanter David Montoy. Només  4 minuts després, amb una brillant jugada col·lectiva que ha rematat Joan Pijuan, que acabava de sortir a la segona part, semblava que els de les Garrigues sentenciaven el partit amb el 3 a 0.

L’Alpicat, lluny d’enfonsar-se, ha continuat buscant la porteria rival i el capità Xavier Gomà ha escurçat distàncies en transformar un penalt. El Borges, però, ha reaccionat ràpid fent pujar el 4 a 1 al marcador amb un gol de Joan Torné. 5 minuts després Joel Guitart ha anotat el cinquè del Borges. A l’últim segon de partit, Antonio Pérez ha marcat el 5 a 2 definitiu. L’encert de cara a porteria en un partit on ambdós equips han tingut moltes oportunitats de gol ha donat al FC Borges la victòria en el primer derbi lleidatà de l’any 2018 a Primera Catalana.