El FC Borges es fa fort fora de casa

24/09/2018

El FC Borges ha guanyat per 1 a 2 al Júpiter en la quarta jornada de la lliga de Primera Catalana, en una bona primera part.

El FC Borges aconsegueix la segona victòria fora de casa de la temporada al vèncer el Júpiter per 1 a 2. Joel Guitart, al minut 30 de la primera part ha estat l’encarregat d’encetar el marcador. A les acaballes de la primera part, Joan Torné ha posat el 0 a 2, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Només començar la segona part, el Júpiter ha escurçat distàncies amb un gol de José Vicente Molina. El FC Borges, però, ha pogut aguantar l’1 a 2, resultat amb què ha acabat el matx.

Amb aquesta victòria a la jornada 4, el FC Borges se situa 6è a la classificació i de moment compta amb victòries tots els seus desplaçaments. A casa, però, l’equip borgenc ha de millorar, ja que ha perdut tots els partits. El pròxim rival que rebran els garriguencs és l’EFAC Almacelles, 5è a la classificació.