El FC Borges guanya la Copa Catalunya amateur

27/08/2017

El FC Borges es proclama campió de la Copa Catalunya amateur en vèncer el CF Paret. Els borgencs han jugat bona part del partit amb nou jugadors per l’expulsió d’Arnau Setó al minut 43 del partit i de Roger Pelegrí a la segona part.

Amb un gol a l’últim minut d’Eudald Recasens, el FC Borges s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya amateur. La final ha enfrontat el FC Borges amb el CF Parets i ha acabat amb un resultat de 3 a 2 a favor del conjunt local. El partit ha estat ple de futbol, emoció i també polèmica.

El conjunt local s’ha avançat amb un gol de Joel Guitart al minut 12. Quan faltaven dos minuts per arribar al descans, l’àrbitre ha expulsat el capità del Borges, Arnau Setó, amb dues tarjetes grogues. Quan passava un minut del temps reglamentari, ha xiulat un penal a favor del CF Parets, que ha suposat l’1 a 1.

A la segona part, Gerard Tió ha tornat a avançar el conjunt borgenc, però només un quart d’hora després, l’àrbitre ha expulsat per doble amonestació el central garriguenc Roger Pelegrí. Això ha suposat que l’equip local jugués els últims 25 minuts amb 9 jugadors. Aquesta situació l’ha aprofitat el conjunt visitant per empatar el partit al minut 85. Quan semblava que la final s’hauria de decidir als penals, a l’última jugada del partit, Eudald Recasens ha marcat el gol de la victòria.

El FC Borges no pot celebrar de millor manera el seu any del centenari: ha aconseguit el campionat de lliga, l’ascens a Primera Catalana i aquest dissabte, s’ha proclamat campió de Catalunya.