El FC Borges perd davant el CF Igualada i continua sense guanyar a casa

26/11/2018

El FC Borges ho tenia tot de cara per aconseguir la primera victòria de lliga a casa però s’ha deixat remuntar un partit que guanyava per 3 a 1 a la mitja part i el CF Igualda s’ha emportat finalment el matx amb un 3 a 4 definitiu.

Continua la ratxa negativa del FC Borges a casa, que ha perdut contra el CF Igualada per 3 a 4. Tot i que els borgencs tenien una renta de 2 gols al minut 53, l’Igualada ha aconseguit remuntar l’encontre i els garriguencs continuen sense guanyar a casa aquesta temporada. El partit ha començat malament pels borgencs, que han vist com l’Igualada s’avançava en el marcador als nou minuts en la primera ocasió dels visitants. Els homes de Manel Cazorla, que s’ho mirava des de la grada per sanció, han reaccionat i Ricard Nogueira amb dos gols en tres minuts situava els blancs per davant en el marcador. Abans d’acabar la primera part, Aitor Serrano feia el 3 a 1 amb el que s’arribava al descans.

A la segona part, Gerard Llobet ha retallat distàncies al minut 53 i a partir d’aqui, el Borges ha reculat cedint tota la iniciativa del joc al CF Igualada. Franco Nantez al minut 82 ha empatat el partit amb un potent xut, i finalment, només tres minuts després, Martí Just ha fet el 3 a 4 donant la victòria a l’equip visitant.

Amb aquesta derrota el FC Borges continua sense guanyar a casa aquesta temporada després de set partits disputats al municipal de les Borges Blanques amb un balanç de 5 derrotes i 2 empats.