El FC Borges s’imposa al Martinenc fent un excel·lent partit

18/02/2018

El FC Borges s’ha imposat al Martinenc, el tercer classificat, per 3 a 1, en un partit en què els de les Garrigues han fet un gran treball tàctic i han estat superiors a l’equip visitant.

El partit ha començat costa amunt pel FC Borges, ja que al minut 7, després d’un servei de banda, el Martinenc ha fet pujar el 0 a 1 al marcador. 7 minuts després, però, els borgencs han reaccionat i han empatat gràcies a un potent xut de David Montoy des de dins de l’àrea que el porter no ha pogut aturar. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part, tot i que el Borges ha perdonat diverses ocasions clares de gol.

A la segona part, el FC Borges ha continuat dominant el partit i gràcies a una jugada d’estratègia, ha pogut fer pujar el 2 a 1 al marcador, obra de Joan Torné. Amb el Martinenc sense tenir clares ocasions de gol, els homes de Joan Roca han aprofitat per marcar el definitiu 3 a 1, a càrrec de David Montoy.

Quan faltaven 5 minuts per acabar el partit, el Martinenc s’ha despertat i amb el FC Borges més descol·locat, ha disposat de les ocasions més clares del partit que no ha sabut, però, finalitzar. Al temps de descompte, l’àrbitre ha expulsat Roland Garrós, màxim golejador de la categoria, per la qual cosa, l’equip visitant ha acabat jugant els últims minuts amb un home menys.