El FC Borges suma els tres primers punts de la temporada

11/09/2017

El FC Borges guanya per 2 a 3 el CF Balaguer i aconsegueix els primers tres punts en el seu debut a Primera Catalana. Dos gols del conjunt borgenc en els darrers minuts de partit han capgirat el marcador, fent que l’equip s’emporti la victòria.

El FC Borges ha superat el CF Balaguer en el seu debut a Primera Catalana. En una primera part amb poques ocasions, no ha estat fins al minut 31 que el jugador borgenc Joan Pijuan ha marcat el primer gol del partit, fent el 0 a 1 amb què s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Balaguer ha estat més ofensiu i ha aconseguit empatar el partit gràcies a un gol de penal, que ha materialitzat Adrià Fernàndez al minut 67. Miquel de l’Àguila ha donat l’avantatge al conjunt de la Noguera amb un gol olímpic al minut 82. Quan sembla que el partit s’acabaria amb victòria local, un altre gol de Joan Pijuan al minut 87, i un altre d’Aitor Serrano al 89, han capgirat el marcador, i finalment, el FC Borges s’ha emportat els tres punts.

Aquesta victòria col·loca el Borges vuitè a la classificació amb un partit menys. L’equip garriguenc jugarà el primer partit a casa el proper 17 de setembre, contra l’Igualada, que encarà no ha sumat cap punt.